Slide background

Passion to success

Slide background

Training & Coaching

Slide background

Interim Management

Slide background

Advies & Consultancy

Slide background

Business Creator

Training

Wil je met een zeil regatta winnen dan zal er getraind moeten worden. Als team en als persoon. Dit wordt als heel normaal beschouwd in de sport wereld en de voorwaarden voor succes.
In het bedrijfsleven wordt trainingen nog vaak gezien als een noodzakelijk kwaad. Waarom? Het kost geld en tijd. Deze investering ziet men niet direct als de noodzaak voor het behalen van een beter resultaat. Toch vraagt de werkgever een top prestatie van zijn medewerkers. In de huidige markt omstandigheden zal de medewerker alle zeilen bij moeten zetten om succesvol te zijn en te blijven.

Het succesvol zijn heeft veel te maken met haalbare en meetbare doelen stellen, effectiviteit en flexibiliteit. Maar ook het bewust zijn van het gemis van bepaalde bekwaamheden en daar iets aan doen. Want vaardigheden en deskundigheid maakt van uw medewerkers echte professionals.

Eenmalig trainen is goed, doch het borgen van het geleerde is nog beter. Door regelmatige terugkomdagen of begeleiding te organiseren wordt er zorg gedragen voor de borging van de opgedane kennis. Dit zal leiden naar het onbewust gebruik van het geleerde, de bekwaamheden!

Terug naar de regatta. Het zeilteam is opgebouwd uit individuen die elkaar aanvullen en aanvoelen, en vormen samen een sterke eenheid. Niet alleen met mooi weer, maar ook als het er op aankomt, met slechte vooruitzichten. Onbewust kunnen doen wat goed is om het doel te bereiken en bewust zijn van elkaars sterkten.

Doordat wij uw personeel trainen kunnen wij u ook daarin adviseren. Advies met focus op mens en proces. 

Wij leveren maat oplossingen gebaseerd op onderdelen die elders het succes daarvan hebben bewezen. Ons maatwerk is gericht op het aanpakken en oplossen van onze opdrachtgevers probleem. Van vraagtechniek SPIN© en gedrag methodiek LIFO® maken wij gebruik in onze trainingen. Reden om met ons te spreken over trainingen is de aanwezige ervaring en kennis, “voeten in de modder” instelling, mens - en resultaat gericht zijn en onze focus.

Om ons motto "Trainen en begeleiden naar business resultaat" invulling te geven bieden wij het volgende mogelijkheden aan:

 • Verbeteren van commerciële en communicatieve vaardigheden.
 • Verbetering klant gesprek in team verband
 • Offreren en onderhandelen
 • Acquisitie gesprek technieken
 • Klant gericht denken en handelen
 • Verbeteren van cultuur en gedrag
 • Sales vaardigheden, oa. Consultive selling, Acquisitie en Account management
 • De manager als coach
 • Beter functioneren als de adviseur voor de klant (Trusted Advisor).
 • Hoe geef je elkaar waardevolle feedback

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 

Coaching

Voor coaching wordt de aanpak gericht op de professionele omgeving van de kandidaat. Samen werken we aan de verbeteringen gericht op het werk gebied van de kandidaat. Een maatwerk aanpak pure sang.

 • Begeleiding in business/werksituatie van de kandidaat.

Business coaching heeft de zelfde ingrediënten als onze training mogelijkheden, alleen nu gericht op een persoon. De kandidaat wordt in zijn dagelijkse praktijk door ons begeleid in het voorkomen van zijn valkuilen, verbetering van zijn/haar effectiviteit en het ophalen van succes. Per kandidaat maken we een business coach plan, wat in een voor afgesproken periode wordt uitgevoerd, en waar de manager en de betrokken kandidaat een grote inbreng in hebben.

 • Begeleiding in samenwerken van sales/project/MT/directie team

Team coaching is vaak noodzakelijk om even het team een zetje in de samenwerking te geven van een objectieve buitenstaander die met een geoefend oog en oor waarneemt wat er te verbeteren is in deze samenwerking. Gedrag en communicatie zijn vaak de focus aspecten.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.