Slide background

Passion to success

Slide background

Training & Coaching

Slide background

Interim Management

Slide background

Advies & Consultancy

Slide background

Business Creator

Praten omdat de klant geen interactie zoekt

Herkent u het beeld, dat je uitstekend werk levert, maar de klanten zitten er niet op te wachten of willen net iets anders? Je geeft alle informatie en praat honderd uit over de technische mogelijkheden van je oplossing. De interactie is zoek en je praat de tijd maar vol, omdat je dan denkt alles te hebben gedaan voor die stomme klant die jou niet begrijpt?

Herkent u het beeldDe titel “Praten omdat de klant geen interactie zoekt” is natuurlijk fout! Veel (technische-) deskundigen hebben helaas niet de vaardigheid om zelf de interactie in te zetten. Dat is eng. Dat is onfatsoenlijk.
Dat hoor je niet te doen. Zij laten de klant lijden. Ja, dit is geen typefout, want in de geschetste situatie laat je de klant echt lijden. Deze heeft nog de beleefdheid om jou uit te laten spreken. Maar daarna hoef je niet meer langs te komen. De deskundigen zouden de klant in het gesprek moeten leiden.

Deze instelling en zienswijze kan je niet lang volhouden. Er is toch een noodzaak eens de klant te laten bewegen met zijn pen, voor het ondertekenen van de opdracht. Te vaak het klanten gesprek afsluiten zonder het gewenste resultaat geeft alleen de curator werk, bij het uitwerken van het faillissement.

Het vergroten van de verdienkracht begint bij de verbetering van de commerciële slagkracht, door aandacht aan vaardigheden te schenken.

Wij begeleiden u in het verbeteren van die commerciële slagkracht. Met behulp van training, begeleiding in uw business (business creation) of (verander) interim management. Onze B-to-B sales
en marketing ervaring brengen wij mee en sinds 2006 hebben wij diverse MKB en (inter-) nationale organisaties succesvol mogen bijstaan in het hervinden van hun sterkte in hun klant relatie. Resultaat
is een meetbare omzet en een verhoogde klant tevredenheid.

Reden te meer om eens hulp te vragen hierbij en met ons in gesprek te gaan. Wij, van KFMS, management consultants gespecialiseerd in sales, marketing en communicatie, zijn u hierbij gaarne behulpzaam: en 0651458796.