Slide background

Passion to success

Slide background

Training & Coaching

Slide background

Interim Management

Slide background

Advies & Consultancy

Slide background

Business Creator

Consistentie en effectiviteit in marketing: Brand management.

Tot in de puntjes verzorgd hebben van alle uitingen naar de markt vraagt ook een goed beheer van deze uitingen. En dat is meer dan alleen het bij houden aan wie je het logo en de product informatie hebt toegestuurd. Om je klanten en andere afnemers continue te voorzien van informatie in de laatste huisstijl vraagt aandacht. Deze aandacht zal op een efficiënte en effectieve manier ingevuld moeten worden, anders verval je in extra on-kosten.

Brand management is een marketing communicatie functie waar het imago van de Brand en de positionering in de markt worden gemanaged. De verschillende (sub-) Brands blijven continue in lijn met het imago wat het bedrijf over wil brengen naar de klanten en de markt.

Werk je met veel partijen, klanten, partners en/of een distributie ketens, dan is het een dagelijkse zorg dat deze partijen de informatie zo gebruiken zoals je het zelf wilt!

Het is niet alleen de zorg aan uw kant, maar ook die van de afnemers. Zij willen op elk moment de beschikking hebben over de up-to-date informatie die zij nodig hebben voor hun marketing/sales activiteiten. En dit zonder onnodige bel of mail acties, die mogelijk kunnen leiden tot fouten, mis-percepties, miscommunicatie of misbruik. Dit laatste levert risico op ten aan zien van het bedrijfsimago, met alle financiële gevolgen van dien.

KFMS bv heeft de opdracht verworven om de sales van Brandware te verzorgen. Brandware is leverancier van de brand management oplossing, gebaseerd op eigen werk ervaring en kennis van het vak brand manager. Brandware levert een oplossing, Brand Portal, voor de kleine en grote marketing afdelingen, welke de software in eigen ICT omgeving wenst te installeren of een Software-As-A-Service (SAAS) oplossing wil gebruiken. Dit laatste geeft de mogelijkheid snel van start te gaan, zorgeloos gebruik en altijd en overal beschikbaar.

De twee Brand Portal versies zijn de Business edition en Enterprice edition. Deze laatste is zowel als SAAS als in-house te implementeren.

Voor meer informatie van de mogelijkheden van de Brand Portals is op www.brandware.nl alles te vinden. Ter introductie is zelfs een 30 dagen proef mogelijk!

Bedrijven die in hun marketing activiteit naar effectiviteit streven, kosten bewust zijn en geen extra zorgen wensen, is het een goede reden met ons contact op te nemen. 

  • Voor inhoudelijke zaken met
  • Voor sales zaken met General Features