Slide background

Passion to success

Slide background

Training & Coaching

Slide background

Interim Management

Slide background

Advies & Consultancy

Slide background

Business Creator

Team building op het water

Samenwerken in teamverband, met elkaar duidelijk communiceren en afhankelijk van elkaar zijn voor het behalen van het gewenste succes, gaat niet beter dan samen in een situatie zitten waar dat echt noodzakelijk is. Aanboord van een zeil racer, tijdens een regatta, komt dit aan bod!

Vertrouwen in elkaar begint met zelfvertrouwen in wat je doet. Focus van een ieder is noodzakelijk voor het resultaat.

In samenwerking met Sailing Business events biedt KFMS een Team Regatta zeilevent aan waar in de ochtend de deelnemers de workshop (team building theorie met zeilen als metafoor) mee maken en het geleerde in de middag in de vorm van een zeilregatta in de praktijk gaan brengen. Er zal worden gezeild op het IJsselmeer van uit de Amsterdam IJburg haven met twee IMX-40 zeilschepen. Een fantastische gelegenheid om met max. 8 -10 personen per boot, onder leiding van zeer ervaren wedstrijd zeilers, niet alleen een leerzame, maar ook een gezellige dag mee te maken.

KFMS richt zich op de slagkracht verbeteren van persoon, team en bedrijf door training, business coachen en Verandermanagement in te zetten als instrument.

Sailing Business Events organiseert spectaculaire zeilevenementen voor het bedrijfsleven. Met deze evenementen wordt zeilen gekoppeld aan het behalen van zakelijke doelen. Of het nou gaat om een bedrijfsuitje, relatiedag of teambuilding.

Programma

De dag programma begint om 9.30 uur met de workshop “Team Work”, gericht op hoe teams in het bedrijfsleven met elkaar zouden moeten samenwerken. Focus gebieden in deze workshop zijn: communicatie, gedrag, vertrouwen, samenwerken en doelen stellen. Maar ook is er ruimte om de specifieke bedrijfsdoelen aan de orde te laten komen.  
Na de lunch gaat de bemanning, na uitvoerig te zijn gebrieft over het zeilen en hun taak aanboord, het water op. Zeilkleding, zwemvesten etc zijn aanwezig. Op het water wordt onder professionele begeleiding diverse regatta’s gezeild op basis van de Olympische wedstrijd baan. Omstreeks 17.00 uur zullen de deelnemende schepen terugkeren naar de haven voor een evaluatie, ondersteund met video beelden, en uiteraard een afsluitende borrel en schippers diner, welke tot 20.30 uur zal kunnen plaatsvinden.

Voor wie geschikt? Voor bedrijfsonderdelen, team en relatiedagen waar samenwerken met vertrouwen een noodzaak is.

De sleutel tot succes is de perfecte samenwerking van alle 'specialisaties' en talenten aan boord. Door een optimale afstemming van de taken en rollen zullen de manoeuvres steeds soepeler lopen! De resultaten van teambuilding zijn binnen bedrijven direct merkbaar. 

Interesse voor een programma voorstel? Neem contact op met Jeroen Krijt van KFMS 06-51458796 of via .