Slide background

Passion to success

Slide background

Training & Coaching

Slide background

Interim Management

Slide background

Advies & Consultancy

Slide background

Business Creator

Workshop: ”Van lead naar klant”

Ondernemerschap biedt vrijheid, je eigen visie, je eigen passie na jagen. Het geeft ook een aantal zorgen. Zo zal acquisitie van nieuwe opdrachten voor velen een barrière opleveren en uiteindelijk ziet men de eigen ambitie geblokkeerd worden door het opdrogen van de afzet mogelijkheden.
Natuurlijk is het eigen netwerk een asset voor velen, doch daar komt eens een eind aan waardoor men de deur uit moet naar een omgeving waar je niet je “vrienden” hebt zitten, maar waar wel business te verkrijgen is.
Hoe zorg je zelf voor leads? En hoe breng je een lead tot een succes?

KFMS brengt bij vele bedrijven de broodnodige “commerciële slagkracht” aan, door training, begeleiding en consultancy. Ondernemers zijn hiermee geholpen. Zij verkrijgen op een praktische en direct toe te passen manier advies voor het verbeteren van het sales en marketing (o.a.acquisitie) proces. De achilleshiel voor alle ondernemingen.

Op basis van een halve dag biedt KFMS, onder leiding van een zeer ervaren sales trainer en zelf ondernemer een workshop aan gericht op het verbeteren en inrichten van het acquisitie proces.   
Het programma start om 13.00 uur en zal tot 17.00 uur duren. Op de locatie Haagweg 51 te Leiden wordt in een kleine groep van maximaal 6 personen getraind. Dit kunnen ook personen zijn van een bedrijf (of: een bedrijfstraining behoort ook tot de mogelijkheid).

Data workshops:  

Maand Datum Inschrijf sluitings datum
April  20 april 2011  13 april 2011 
Mei  25 mei 2011  18 mei 2011
Juni  22 juni 2011  15 juni 2011 
Juli  20 juli 2011  13 juli 2011

Kosten: € 150,00 per persoon, excl. BTW, inclusief verfrissing en documentatie. Bij inschrijving van twee of meer deelnemers per datum 10% reductie op het tarief.   

Inschrijving: door een e-mail aan te sturen met NAW gegevens, voorkeursdatum van inschrijving en hoeveel deelnemers. Wij zullen daarna contact opnemen voor nadere informatie over uw bedrijfssituatie.