Slide background

Passion to success

Slide background

Training & Coaching

Slide background

Interim Management

Slide background

Advies & Consultancy

Slide background

Business Creator

KFMS geeft invulling aan Sales Outsourcing

Professionaliteit en Kwaliteit = Succes

OSC heeft KFMS aangesteld voor het uit bouwen van haar klantenkring.

OSC is sinds 1987 actief op diverse gebieden van ICT dienstverlening. Door het effectief combineren van diverse disciplines heeft OSC als bedrijf een competentie ontwikkeld die onderscheidend is in de markt en wordt toegepast door diverse –Internationale- top bedrijven.

Het succes van OSC wordt bepaald door Kwaliteit van de OSC medewerkers en Betrokkenheid met de opdrachtgevers. De medewerkers voldoen aan het OSC competentie systeem (“de acht OSC wetten” zie www.osc.nl), dat de professionaliteit volledig afstemt op de wens van de opdrachtgever en met hen een langdurige relatie aangaat.

De OSC specialiteit is te vinden op het gebied van ICT Infrastructuur en Management Services. Voor de ICT infrastructuur zijn de volgende specifieke functies in te vullen door OSC: technisch specialist, architect, engineer, beheerder, teamleider, projectleider en netwerk beheerder. Deze OSC medewerkers zijn ervaren / gecertificeerd op UNIX en/of Microsoft platformen en netwerk gebied.

OSC Management Services levert kennis, kunde en ervaring op organisatorisch vlak van diverse platformen en omgevingen. De professionals zijn in te zetten als: IT consultant, project manager, verander en/of interim manager, service manager, release manager, proces analist en/of projectcoördinator.

KFMS (www.kfms.nl) op haar beurt, is o.a. specialist op het gebied van sales outsourcing, waarbij het bedrijf alle directe verkoopactiviteiten overneemt en uitvoert voor haar opdrachtgevers.

Graag vernemen wij of het bovenstaande een aanleiding is om de OSC mogelijkheid voor uw organisatie te bespreken.

 

Wij zijn bereikbaar via mail () en GSM (Roel de Geus 06 14747019 / Jeroen Krijt 06 51458796).