Slide background

Passion to success

Slide background

Training & Coaching

Slide background

Interim Management

Slide background

Advies & Consultancy

Slide background

Business Creator

Jong Ondernemen

www.jongondernemen.nl

Doel:
Jongeren inspireren en uitdagen om te bouwen aan een ondernemende toekomst.

Jong Ondernemen is hét platform voor educatie van ondernemerschap
Jong Ondernemen is een ondernemende stichting die het mogelijk maakt dat jongeren tijdens hun opleiding gaan ondernemen. Jong Ondernemen vindt dat je ondernemerschap niet (alleen) in theorie kunt leren, maar het vooral moet DOEN. De stichting streeft een substantiële bijdrage na voor een betere economische toekomst van Nederland. Deze toekomst valt of staat met de mate van ondernemerschap van de jongeren van nu.

Jong Ondernemen

Middels een doorlopende leerlijn (op elk onderwijsniveau wordt ondernemerschap aangeboden) en nauwe betrokkenheid vanuit het bedrijfsleven ontwikkelen leerlingen en studenten van alle leeftijden ondernemersvaardigheden door middel van ‘learning by doing’ programma’s en projecten. De jongeren gaan echt ondernemen, vanaf het voortgezet onderwijs met echt geld en echte producten. Voor het primair onderwijs wordt het project BizWorld ingezet, een bedrijfssimulatie. Omdat Jong Ondernemen in alle onderwijsvormen actief is, zijn wij hét platform voor educatie van ondernemerschap in Nederland.

Aanleiding
Door een relatie werd ik een aantal jaren geleden geattendeerd op dit fenomeen en sloot me aan als coach. Eerst voor de ROC in Leiden en inmiddels voor de Hoge School leiden studie richting Commerciële economie. Bezig mogen zijn met de toekomst levert inspiratie