Slide background

Passion to success

Slide background

Training & Coaching

Slide background

Interim Management

Slide background

Advies & Consultancy

Slide background

Business Creator

Historie

Sinds 2005 is KFMS in de markt. Na 28 jaar actief te zijn geweest bij diverse multinationale ondernemingen vond Jeroen Krijt het tijd om zijn passie uit te gaan voeren: een eigen bedrijf.

Foto Jeroen Krijt

Na zijn studie Informatica kwam hij in de bancaire sector terecht als IT project manager bij de ABN Bank. Na een viertal jaren in deze functie kennis te hebben verworven kwam de commerciële uitdaging. Oce van de Grinten NV, Philips (PTIS) NV hebben de "kiel" gelegd voor zijn verder commerciële loopbaan. Data Logic Ltd, Digital Equipement BV, Compaq BV, Devote NV en Deutsche Telekom/T-Systems hebben hem verder gevormd. In diverse markt sectoren en industrieën is succesvol Business to Business bedreven. Complexe sales trajecten (outsouring), leiding geven aan divisies, actief in directie en management teams en zijn drift voor ondernemerschap werden de basis voor KFMS.

Het profiel van KFMS is no nonsens, resultaat gericht en gebaseerd op praktijk ervaring door met de voeten in de "modder" te hebben gestaan.

KFMS werkt in een Business Ecosysteem, hier werken kleine zelfstandigen en bedrijven met elkaar samen op basis van vertrouwen, het complementair zijn aan elkaar en samen goed kunnen optreden in opdrachten bij de klant.
Kiezen voor een groot bedrijf heeft voordelen, doch ook een groot aantal nadelen. Met onze filosofie, van uit een kleine organisatie krijgt de opdrachtgever de flexibiliteit en continuïteit geboden, zonder onnodige ballast. Vandaar dat KFMS een partnerships heeft met andere "kleine" bedrijven.

Met onze passie brengen wij onze kennis over aan de opdrachtgever en maken wij maatwerk om het gewenste resultaat te leveren. Ons diensten portfolio is gericht op het verbeteren van de commerciële slagkracht van de opdrachtgever. Deze slagkracht is nodig bij een ieder in onze klanten organisatie: sales, consultants, project leden en management.

In 2008 heeft KFMS de status gekregen om als Philips Authorised - Sales - Agent te mogen optreden.

Jeroen J. Krijt profiel op Linkedin  Jeroen J Krijgt op LinkedIn