Slide background

Passion to success

Slide background

Training & Coaching

Slide background

Interim Management

Slide background

Advies & Consultancy

Slide background

Business Creator

KFMS is actief als management consultant op het gebied van Sales, Marketing en Communicatie waar de commerciële slagkracht verbeterd wordt, voor bedrijf en individu.

In ons huidige consultancy aanbod geven wij aandacht aan:

  • Verander management is de hulp die wij u kunnen bieden bij verbetering van de commerciële slagkracht, transitie van product naar oplossingen/diensten en het beter laten functioneren van afdelingen en teams. Effectief naar het gewenste resultaat werken, met uw mensen en voor uw mensen.
  • Klantgericht zijn en blijven is vaak een proces wat intern wordt gestuurd, maar het eens laten bekijken door een externe doet wonderen. De spiegel voor houden zorgt er weer voor dat de acties van uw organisatie gericht blijven op uw klant. Klant verliezen is een kostbare zaak
  • Sales consultancy geeft onze opdrachtgever net even het tijdelijke extra power in de sales operatie waarna de eigen organisatie het verder kan oppakken.
  • Workshops geven organisaties weer de zet in de richting waar men in wil slaan, de neuzen weer in de zelfde richting plaatsen. Wij hebben een aantal workshops die een onderwerpen afdekken klaar staan en zijn flexibel in het opzetten van workshops ten behoeven van het onderwerp wat onze opdrachtgever kiest. Er zijn leuke locaties beschikbaar die wij graag als idee naar voren willen brengen. Momenteel ziet ons eendaagse workshop aanbod er als volgt uit:
    • Bedrijf/business/afdeling strategie workshop
    • Team building op het water workshop

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.