Slide background

Passion to success

Slide background

Training & Coaching

Slide background

Interim Management

Slide background

Advies & Consultancy

Slide background

Business Creator

Advies

Onze advies diensten onderscheiden zich met die in de markt dat wij verder gaan dan een advies geven en deze ook implementeren en het resultaat hiervan willen meten. Dan pas zijn wij tevreden en spreekt u positief over ons met uw collega’s. Wij zijn actief bij veel verschillende bedrijven in diverse B-to-B sectoren en branches, doch de gemeenschappelijke deler in deze is, dat het commerciële trajecten betreft waar de klant, in en/of extern, een rol speelt. Weet dat adviseur worden van een klant is iets veel meer dan alleen de titel op een business kaartje zetten. Je zult het probleem van de klant echt moeten oplossen. En om deze te kennen zal je de klant door een bewustwordingsproces moeten leiden.

KFMS richt zich op de mens in de organisatie. Het proces verloopt goed als de medewerkers allen doen wat er gedaan moet worden en dit duidelijk voor hen is. Aandacht aan het menselijke aspect zal de verbetering geven waar de opdracht gever opzoek naar is. Wij initiëren graag dit soort verbeterslagen en zorgen voor het draagvlak waar de onderneming zijn toekomst verder op kan bouwen.

Een indruk van onze advies diensten:

  • Het bedenken, uitwerken en uitvoeren van de sales slagkracht verbetering, met als doel nieuwe klanten te benaderen die niet in het bereik liggen van de opdrachtgever, of om in de bestaande sales afdeling een verandering door te voeren.
  • In kaart brengen van de markt mogelijkheden en het positioneren van het aanbod.
  • Het begeleiden van een start-up organisatie naar de commerciële werkelijkheid.
  • Het verwerven van een positie in een tender proces.
  • Advies met focus op de menselijke aspecten in het samen stellen van teams.
  • In partner distributie kanalen (B-to-B) verbetering brengen in samenwerking voor het behalen van het zelfde doel.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.