Slide background

Passion to success

Slide background

Training & Coaching

Slide background

Interim Management

Slide background

Advies & Consultancy

Slide background

Business Creator

Advies

Onze advies diensten onderscheiden zich met die in de markt dat wij verder gaan dan een advies geven en deze ook implementeren en het resultaat hiervan willen meten. Dan pas zijn wij tevreden en spreekt u positief over ons met uw collega’s. Wij zijn actief bij veel verschillende bedrijven in diverse B-to-B sectoren en branches, doch de gemeenschappelijke deler in deze is, dat het commerciële trajecten betreft waar de klant, in en/of extern, een rol speelt. Weet dat adviseur worden van een klant is iets veel meer dan alleen de titel op een business kaartje zetten. Je zult het probleem van de klant echt moeten oplossen. En om deze te kennen zal je de klant door een bewustwordingsproces moeten leiden.

KFMS richt zich op de mens in de organisatie. Het proces verloopt goed als de medewerkers allen doen wat er gedaan moet worden en dit duidelijk voor hen is. Aandacht aan het menselijke aspect zal de verbetering geven waar de opdracht gever opzoek naar is. Wij initiëren graag dit soort verbeterslagen en zorgen voor het draagvlak waar de onderneming zijn toekomst verder op kan bouwen.

Een indruk van onze advies diensten:

 • Het bedenken, uitwerken en uitvoeren van de sales slagkracht verbetering, met als doel nieuwe klanten te benaderen die niet in het bereik liggen van de opdrachtgever, of om in de bestaande sales afdeling een verandering door te voeren.
 • In kaart brengen van de markt mogelijkheden en het positioneren van het aanbod.
 • Het begeleiden van een start-up organisatie naar de commerciële werkelijkheid.
 • Het verwerven van een positie in een tender proces.
 • Advies met focus op de menselijke aspecten in het samen stellen van teams.
 • In partner distributie kanalen (B-to-B) verbetering brengen in samenwerking voor het behalen van het zelfde doel.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 

KFMS is actief als management consultant op het gebied van Sales, Marketing en Communicatie waar de commerciële slagkracht verbeterd wordt, voor bedrijf en individu.

In ons huidige consultancy aanbod geven wij aandacht aan:

 • Verander management is de hulp die wij u kunnen bieden bij verbetering van de commerciële slagkracht, transitie van product naar oplossingen/diensten en het beter laten functioneren van afdelingen en teams. Effectief naar het gewenste resultaat werken, met uw mensen en voor uw mensen.
 • Klantgericht zijn en blijven is vaak een proces wat intern wordt gestuurd, maar het eens laten bekijken door een externe doet wonderen. De spiegel voor houden zorgt er weer voor dat de acties van uw organisatie gericht blijven op uw klant. Klant verliezen is een kostbare zaak
 • Sales consultancy geeft onze opdrachtgever net even het tijdelijke extra power in de sales operatie waarna de eigen organisatie het verder kan oppakken.
 • Workshops geven organisaties weer de zet in de richting waar men in wil slaan, de neuzen weer in de zelfde richting plaatsen. Wij hebben een aantal workshops die een onderwerpen afdekken klaar staan en zijn flexibel in het opzetten van workshops ten behoeven van het onderwerp wat onze opdrachtgever kiest. Er zijn leuke locaties beschikbaar die wij graag als idee naar voren willen brengen. Momenteel ziet ons eendaagse workshop aanbod er als volgt uit:
  • Bedrijf/business/afdeling strategie workshop
  • Team building op het water workshop

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.